Maria-10 kg

Gordmorgon. Idag är en väldigt bra dag av många olika anledningar.
1. Jag jobbar kväll vilket innebär att jag börjar 15.12 (sovaa!)
2. Någon kommer hem idag.
3. Jag har gått ner 10 kg (!)

Jag måste få skriva av mig lite om 3an. Jag började ju som sagt med en diet i slutet av november och gick in med inställningen att få lite ordning och reda på kroppen, forma om den lite och få lite starkare muskler.
Så jag började ordentligt, följde dieten duktigt och tränade/promenerade 5-6 ggr i veckan (följer den fortfarande duktigt). Jag märkte skillnad direkt och fortsatte följa det bra men efter ett tag så blev jag väl lite less och tryckte i mig lite choklad men kom sedan igång igen. Och nu idag tänkte jag, många har sagt att det syns på mig att jag gått ner i vikt och klart har jag känt det själv men jag kan väl inte ha gått ner så många kg? Men vågen visade -10 kg. Jag blev minst sagt impad. och ännu mer peppad.

Nä nu ska jag iväg och klippa och färga håret. Blir väl precis som vanligt med blond färg och klippa till luggen och sen ska jag sola och sen bär det av till jobbet igen.



Söndag

HELVETE.

Eftersom hela mitt inlägg som jag skrivit på sen kl 4 idag försvann så tänker jag inte skriva nåt mer idag.
Har inte vart nån bra dag alls.. fylld av irritation och tankar.

Du gjorde dagen lite ljusare iaf.. jag längtar.


"Jag glömmer bort att andas.

För sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld"



Det snurrar i min skalle

Idag blir det ännu en nykter lördag och jag älskar det. Har verkligen tröttnat på att gå ut om helgerna.. Vill växa upp lite och göra andra saker. (inte för att det e omoget att supa men i den här stan så är det samma ytlighet och härj varje helg) Saker som inte innebär att "förstöra" sin kropp varje helg, eller att vakna med ångest nästan varje söndag efter något man gjort eller sagt under lördagen.
Så imån kommer jag vakna upp pigg och utvilad och kan träna istället för att lika bakis en hel dag ^^

•Minnen är bland det finaste som finns men vissa av dom äter upp mig inifrån och ut och lämnar mig tom och funderande. •


2011

→ 2011

Herregud vad länge sen jag skrev på den här bloggen. Jag kollade igenom den lite snabbt och så mkt minnen.. sånt som man blir glad av att se men såna som gör ont med. Men jag antar att det är väl ett minnes uppgift? Både att ge en glädje och att plåga en. Man får ju aldrig vara helt lycklig här i livet.

Jaha men vad har hänt sen sist jag skrev då, väldigt mycket måste man ju säga. Man kanske borde göra en såndär lista med nån bild från varje månad och sen skriva nåt om vad som va viktigt och allt det där?

Januari 2010



Jag var mörkhårig och va mycket med Freja och vi va väl inte alltid så väldigt fräscha men det funkade ändå.


Februari 2010



Jag funderade väldigt mycket på vem jag ville va och hur mycket sårande saker jag kunde klara av.

Mars 2010



Jag, Freja och Diba festade rätt mycket i O-town för att jag skulle slippa känna så mycket.

April 2010


Det var nästan den bästa månaden på året eftersom vi åkte till USA med klassen och det var helt enkelt underbart. (Tack östra för det enda bra på 3 år!)

Maj 2010



Det var bal och även om allt verkade bra utifrån så mådde jag inte bra på insidan och jag avslutade ett kapitel i mitt liv som jag hade kämpat för mycket med och fällt för mycket tårar över.

Juni 2010



Det man hade väntat på i 3 år kom: Studenten. Det var underbart, jobbigt, händelserikt och lite underbart till. Men jag levde kvar i gamla tankar samtidigt som jag upptäckte att jag med kunde vara lycklig. Midsommar tillbringades på Öland och på Strand hotell med bästa carro, det var den bästa midsommaren genom tiderna.

Juli 2010



Jag jobbade hela tiden men jag njöt av livet så det lyste om det. Nästan all min lediga tid tillbringades vid sjön Eckern med mycket trevligt sällskap.

Augusti 2010



Jag fick jobb på Scania som dammare. Insåg att det är underbart att vara lite självständig och tjäna mycket pengar och mitt liv bara flöt på utan större bekymmer men jag saknade redan Freja och Diba som efter studenten flyttade till Sthlm.

September 2010



Jag gjorde inte så mycket utan jobbade mycket och festade nästan varje helg med Carro och det där magpirret hade kommit tillbaka och jag njöt.

Oktober 2010



Jag fick ett ryck och satte upp en annons på Blocket.se för att se om någon behöver hjälp med hästar. Och ett svar fick jag och började rida igen lite smått och gud vad jag hade saknat det!

November 2010


Jag bestämde mig för att börja följa en diet eftersom jag ville ändra min kropp och den här gången gav jag mig fan på att jag skulle klara det. Och kilona började försvinna och jag mådde toppen. Aldrig mer ska jag gå tillbaka till att skämmas över min kropp eller vara olycklig p.ga den.


December 2010



Nyår spenderades i Sthlm med mitt hjärta medan en annan liten del av det befann sig i en annan del av världen. Det blev en bra nyårsafton och jag insåg massor av saker den här månaden och jag gjorde löften till migsjälv om att nästa år är det min tur att vara lycklig. Jag bestämde mig för att sluta vara rädd och släppa in någon på allvar igen.
Jag tog även ut min läppiercing som jag envisats med att ha i snart 4 år.

RSS 2.0